5 motive pentru o vizita la dentist

5 motive pentru o vizita la dentist

5 motive pentru o vizita la dentist

5 motive pentru o vizita la dentist

După o vacanță binemeritată, este timpul să ne întoarcem la servicu. Ne reluăm, cu toții, afacerile, în vreme ce copiii sunt deja la școala. Nu știm ce se poartă toamna aceasta, dar vă asigurăm că zâmbetul sănătos nu s-a demodat. Iată cinci motive pentru care o vizită la dentist este acum binevenită.

  1. Toată vara am petrecut mult timp la terase și ne-am răsfățat la restaurante. Chiar și cu desert. Iar copiii, recunoaștem, au mai băut câte un pahar de suc acidulat. Ca o excepție, știm, pentru că era vacanță. Smalțul dentar poate fi sensibilizat, însă! De aici până la o carie este doar un pas.
  2. Știm cum este după o zi lungă de călătorii, excursii sau cățărări montane. Seara ați picat lați, iar cei mici, nici vorbă să respecte programul de spălat pe dinți. Sau o făceau pe fugă, de gura părinților. Este posibil ca placa bacteriană să se fi instalat, comod, pe dinți. Pentru evitarea complicațiilor gingivale și nu numai, este vremea pentru un detartraj și un periaj profesional.
  3. Au trecut trei luni de vacanță. Unora dintre cei mici le-au căzut primii dinți, altora le-au crescut mugurașii celor căzuți în timpul anului școlar trecut. Pentru a preveni creșterea defectuasă a dentiției și pentru o mușcătură corectă, consultați un medic ortodont. Poate este vremea pentru primul aparat dentar, sau pentru revizuirea celui existent.
  4. Nu vreți să începeți școala și apoi copiii să lipsească din cauza durerilor de dinți. Haideți să ne asigurăm că nu s-au instalat carii ascunse. Un copil cu o sănătate dentară bună este un copil liniștit,cu încredere în el și spor la învățat.
  5. Ați terminat cu cheltuielile pentru concediu, știți pe ce bani vă bazați și poate este timpul să vă faceți cadou zâmbetul la care ați visat dintotdeauna. Există soluții pentru fiecare: de la aparatul incognito pentru indreptarea dintilor, pana la albirea profesională sau fațetele dentare. Medicul vă ajută să luați cea mai bună decizie pentru un zâmbet de nota zece.

Verifica aici conditiile cardurilor de fidelitate Smilemed

CARDURI FIDELITATE CABINET SMILEMED

Vrei o programare?
Suna acum la 0310051802

Dr. AURA CAIZER
DR. MIHAELA RADULESCU
DR. IONUT MUSAT
DR. ANDREEA ALBU
Dr. ANDREEA BEDREAGA
DR. SILVIA CAPLAT
DR. MARIANA CARAMIDA
DR. RALUCA CARNU
DR. LUCIAN CHIRILA
DR. IONUT FLOREA
DR. ANDREEA URSAN
DR. FLORIN LAZARESCU

Write a Comment