Zambet impecabil cu ajutorului implantului dentar

Zambet impecabil cu ajutorului implantului dentar

Zambet impecabil cu ajutorului implantului dentar

Zambet impecabil cu ajutorului implantului dentar

S-au dus vremurile în care lipsa unuia sau mai multor dinţi, din diferite cauze, era o tragedie. Astăzi, implantul dentar este soluţia pentru aceşti pacienţi.

Nu veţi mai rata o întâlnire vitală de afaceri sau interviul pentru un job mult visat, la care prima impresie contează.

Procedura pentru înlocuirea dinţilor lipsă este o necesitate, nu neapărat un lux. Etapa chirurgicală pentru realizarea implantului presupune introducerea implantului în interiorul osului cu rolul de a înlocui dinţii absenţi. Se crează astfel o rădăcină artificială. Procesul durează aproximativ 4 luni, timp în care se aşteaptă integrarea în os a implantului.Urmează etapa protetică, în care se realizează lucrarea definitivă propriu-zisă, de care se va bucura pacientul. Astăzi, putem avea dinţi noi într-o singură şedinţă. Este de neconceput să ne preocupăm de casă, mâncare, îmbrăcăminte şi să ignorăm aspectul fizic, zâmbetul care spune despre noi mai mult decât o mie de cuvinte.

Fie că aveţi nevoie de refacerea unui singur dinte, sau de punti si proteze pe implanturi, acestea se dovedesc a fi de cele mai multe ori soluţia ideală pentru o dantură perfectă şi o încredere în sine nepreţuită.

Nu toata lumea poate beneficia de pe urma implanturilor. Iata cateva afectiuni care contraindica total utilizarea acestora :

  • tratament prelungit cu medicamente imunosupresoare;
  • lupus eritemetos difuz;
  • leucemie, hemofilie;
  • tumori maligne regionale si metastaze tumorale;
  • tulburari psihice severe;
  • boli cu imunodeficienta.

Pentru cei mai mulţi dintre noi, implantul dentar este soluţia modernă şi necesară pentru o viaţă activă şi împlinită. Există mai multe modalităţi de plată a acestor servicii, care sunt personalizate, în funcţie de nevoile fiecărui pacient.

Vrei o programare?
Suna acum la 0310051802

Write a Comment

Locul în care te simți nu doar pacient răsfățat ci o persoana respectata tratata cu mult profesionism , promptitudine și multa empatie.

Violeta Costea
Violeta Costea

O echipă de profesionisti!

Madalina Vaduva
Madalina Vaduva

They really give your smile back 🙂

Dan Carbunaru
Dan Carbunaru
Descopera Cardurile Thankyou - Smilemed
Descopera Cardurile Thankyou - Smilemed