Turism dentar Bucuresti

Turism dentar Bucuresti

Turism dentar Bucuresti

Turism dentar Bucuresti

Bucurestiul a devenit o destinatie de calatorie mai atragatoare in ultimii ani, in special pentru turismul dentar.

Persoanele in cautarea serviciilor stomatologice de inalta calitate la costuri rezonabile calatoresc frecvent in  Romania, pentru proceduri dintre cele mai variate . Romania in general si Bucurestiul in mod particular au devenit o destinatie populara pentru turismul dentar datorita medicilor dentisti calificati, dotarilor moderne si preturilor accesibile.

La cabinetul Smilemed iti oferin oportunitatea de a-ti rezolva toate problemele dentare intr-o singura vizita, punand la dispozitia ta o gama completa de tratamente stomatologice, inclusiv implanturi dentare, coroane si fatete dentare, aparate dentare si toata gama de servicii. 

Beneficiezi de tehnologie de ultima ora si materiale conforme cu standardele europene, toate dedicate sanatatii tale! Ne dorim sa iti oferim cea mai buna ingrijire stomatologica si sa te asiguram ca zambetul tau este mereu sanatos si stralucitor!

Sucul de rodii ajuta sanatatea dentara

Turism dentar Bucuresti, la cabinetul stomatologic Smilemed

Iata cateva motive importante pentru care iti recomandam implanturile dentare in Bucuresti, Romania, la cabinetul stomatologic Smilemed:

  • Locatie usor accesibila :  situat in Bucuresti pe strada dr.Lister 15, in zona Cotroceni,accesul in locatia noastra se face foarte rapid, cu metroul sau cu masina personala; programul nostru este de luni pana joi 9-21 si vinerea 09-15;
  • Medici stomatologi specialisti:  Abordand solutia de specializare a medicilor pe etape specifice de tratament , la Smilemed medici isi completeaza adesea educatia si pregatirea la institutii de renume si sunt mereu la curent cu cele mai recente dezvoltari in domeniul implantologiei.
  • Facilitati moderne si tehnologie la cel mai inalt nivel: Pentru a asigura ingrijire stomatologica de cea mai inalta calitate, cabinetul nostru stomatologic din Bucuresti este echipat cu echipamente si tehnologii de ultima generatie. Respectam regulile stricte de igiena si standarde internationale (insert link din blog cu igienizarea instrumentelor)
  • Costuri eficiente pentru lucrari dentare: Serviciile stomatologice sunt in mod obisnuit mai putin costisitoare in Bucuresti Romania decat in multe alte tari, cum ar fi cele din Europa Occidentala sau SUA. Diferenta de pret este data de nivelul de trai si costurile operationale, fara a sugera o scadere a calitatii. 
  • Servicii complete intr-o singura locatie: Cabinetul dentar din Bucuresti Smilemed ofera adesea pacientilor straini servicii complete, chiar in aceeasi locatie ÔÇô de la radiologie, interpretarea rezultatelor, pana la tehnologia CAD CAM, chirugie dentara, tratarea urgentelor dentare, estetica dentara de ultima ora si multe alte servicii dentare. 
  • Oportunitati turistice: Calatoria in Bucuresti pentru interventii stomatologice va ofera, de asemenea, ocazia de a explora istoria, cultura si peisajele minunate ale tarii. 

Pe website-ul Smilemed veti regasi CV-urile complete ale medicilor nostri dentisti. Aici: Doctori Stomatologi Bucuresti

De asemenea, veti gasi o lista completa a serviciilor oferite cu toate preturile listate.

Puteti oricand sa discutati oricand doriti si cu personalul nostru pe Whatsapp (004.0727 772 298) sau pe email (office@smilemed.ro) despre optiunile de tratament disponibile, materialele folosite si planul general de tratament. 

Este, de asemenea, o idee buna sa va exprimati asteptarile si preocuparile si sa ne puneti orice intrebari pe care le-ati putea avea cu privire la tratament, recuperarea si ingrijirea ulterioara.

Puteti sa aveti grija de sanatatea dumneavoastra dentara profitand de turismul dentar in Bucuresti, Romania, la preturi foarte convenabile si alegand un cabinet dentar si medici dentisti de renume, asa cum veti gasi Smilemed!

Cum arata in cabinetele Smilemed?

Galerie foto cabinet stomatologic Bucuresti:

Vezi lista noastra completa de doctori stomatologi cabinet stomatologic Bucuresti:

Gasirea medicilor dentisti care indeplinesc standardele dumneavoastra de expertiza si nevoi financiare nu este deloc dificila! 

Va asteptam cu drag la Smilemed! ­čśŐ

Write a Comment

Locul ├«n care te sim╚Ťi nu doar pacient r─âsf─â╚Ťat ci o persoana respectata tratata cu mult profesionism , promptitudine ╚Öi multa empatie.

Violeta Costea
Violeta Costea

O echip─â de profesionisti!

Madalina Vaduva
Madalina Vaduva

They really give your smile back ­čÖé

Dan Carbunaru
Dan Carbunaru
Descopera Cardurile Thankyou - Smilemed
Descopera Cardurile Thankyou - Smilemed