Top 5 alimente care albesc dintii in mod natural

Top 5 alimente care albesc dintii in mod natural

Top 5 alimente care albesc dintii in mod natural

Top 5 alimente care albesc dintii in mod natural

Top 5 alimente care iti pot albi dintii! Informatii utile de la clinica stomatologica Smilemed, doar pentru tine!

Capsunile: Aceste fructe delicioase de vara iti pot pata tricoul, dar cand vine vorba despre dinti, ele pot ajuta la albirea dintilor, intrucat contin o enzima numita acid malic. Incepe prin a pisa cu atentie cateva capsuni. Amestecul obtinut trebuie frecat pe dinti timp de 1 minut si apoi lasa-l pe dinti inca 5 minute. Dupa ce timpul a expirat, poti sa speli normal dintii cu pasta obisnuita, sa clatesti bine si sa cureti cu ata dentara.

Mar, telina si morcov: Aceste fructe si legume sanatoase se comporta impreuna exact ca o substanta ce indeparteaza petele de pe dinti, prin productia de saliva in exces, ce serveste ca un agent de curatare natural pentru gura si dinti. Amestecul poate omori si bacteriile daunatoare din gura, poate combate respiratia urat mirositoare si faptul ca este un amestec crocant ajuta si la frecarea murdariei de pe suprafata dintilor.

“ Un studiu din 2008 ne arata ca pasta de dinti care contine bicarbonat de sodiu – un remediu din casa considerat de foarte multi ani un adevarat ajutor in albirea dintilor – au performat mult mai bine in indepartarea tartrului decat pasta de dinti fara acest ingredient. ”

Portocale si ananas: Atunci cand mananci fructe suculente, ce contin si acid, asa cum sunt portocalele si ananasul, ajuta gura sa produca mai multa saliva si aceasta ajuta la curatarea naturala a gurii. Nu folosi lamai direct pe dinti, intrucat aciditatea acestora poate dauna dintilor.

Sursa: www.aarp.org

Vrei mai multe informatii despre albirea profesionala a dintilor? Aceasta procedura este mult mai eficienta in timp, este realizata sub supravegherea specialistilor Smilemed si efectele sunt imediate, fara a dauna sanatatii dintilor!

Programeaza-te acum la clinica stomatologica Smilemed pentru ALBIREA DINTILOR!

031 005 0883

Strada Doctor Joseph Lister 15, București

Write a Comment