PEDODONTIE sau Stomatologie pentru copii

Stomatologie copii, clinica stomatologica pentru copii Bucuresti

Stomatologia pediatrica (numita si pedodontia - in limba greaca "pes"= copil si "odontos" = dinte) reprezinta ramura stomatologiei care se ocupa cu tratamentul specific al dintilor de lapte si al dintilor permanenti (abia erupti).
Pedodontie - Stomatologie copii
Tratamentul curativ si profilactic al dintilor copiiilor;
Profilaxia anomaliilor dento-maxilare;
Prevenirea cariilor si afectiunilor gingivale;
Controlul placii bacteriene;
Indicatii pentru periajul dentar si igiena bucala corecta.
Sigilarea dintilor si maselelor

SPECIALISTII IN PEDODONTIE AI CLINICII SMILEMED

Dr. AURA CAIZER

MEDIC SPECIALIST PROTETICA DENTARA

DR. RALUCA CARNU

MEDIC STOMATOLOG

Clienti fericiti

Copiii sunt mereu bineveniti la clinica noastra stomatologica. Discutam cu ei, le explicam si cream un mediu calm, fara durere, astfel incat vizita la dentist sa fie mereu o bucurie. Cauti clinica stomatologica copii? Alege Smilemed!

Doctori specializati

Doctorii pedodonti din cadrul Smilemed sunt specializati in acest domeniu, cunosc tehnici de comunicare eficienta cu fiecare copil. Incercam mereu sa promovam un stil de viata sanatos, activ si placut estetic pentru viitorul adult.

Un mediu primitor

Clinica noastra stomatologica este compusa din mai multe cabinete complet echipate, oferim un mediu intim, prietenos si primitor. Fara miros de dentist, fara sunete ciudate, intregul personal este comunicativ, uman.

Resurse pentru educatie stomatologica

Clinica stomatologica Smilemed pune mare pret pe educatie, comunicare corecta si informare atenta a pacientilor nostri. Am pregatit resurse educative pentru tine si intreaga familie, notiuni de baza in stomatologie, informatii pe care orice pacient trebuie sa le cunoasca.