Radiologie stomatologica Bucuresti, radiografie dentara bucuresti

RADIOLOGIE

Radiografie dentara Bucuresti. Serviciile de radiologie dentara ajuta la diagnosticarea corecta a problemelor legate de dantura (carii, infectii la radacina dintelui, gravitatea sau vechimea acestora, etc), dar si la conceperea planului pentru aplicarea aparatului dentar.

Pentru un diagnostic radiologic cu o mai mare acuratețe introducem in practica de zi cu zi aparatul de radiologie VistaScan Mini View.

Radiografiile se fac tot in cabinetul nostru.
Interpretarea se face tot in clinica Smilemed.
Ai servicii integrate, simplu si convenabil de folosit.
Castigi timp si ai parte de servicii integrate, in acelasi loc.
Aparatele de Radiologie folosite sunt de ultima generatie.
Este convenabil pentru tine, clinica Smilemed este cea mai buna solutie!
Stomatologie-Copii---Pedodontie---Smilemed---clinica-stomatologica

De ce sunt sigure radiografiile dentare?

O radiografie retroalveolara (mica) are circa 2,3 µSiverti (microSiverti) de circa 3 ori mai putin decat organismul nostru primeste din surse naturale.

Spre exemplificare:

 • o radiografie panoramica digitala (mare) = 7 µSv;
 • un zbor Bucuresti - Los Angeles = 100 µSv;
 • un zbor Bucuresti - Londra = 20 µSv;
 • radiatia emisa de aparatul de screening din aeroport = 25 µSv;
 • doza zilnica de radiatie din mediul inconjurator (de la soare,scoarta terestra, radiatii din spatiul cosmic) = 6-8 µSv.

S-a stabilit ca doza anuala pentru care nu exista niciun fel de risc pentru organism este de 5.000 µSv.

 • radiatia este de 10 ori mai mica decat in cazul filmului clasic;
 • nu mai este necesara developarea (deci timp mult mai redus).
 • Aparatul radiologic ORALIX este un produs al firmei Dentsply (Italia), firma cu traditie in stomatologie, impusa pe piata de specialitate prin calitatea deosebita a produselor sale.

  Aparatul radiologic este dotat cu optimizari tehnice, testate in cele mai riguroase conditii pentru masurarea radioactivitatii, oferind standarde de inalta calitate, certificate ISO 9001. Acesta ofera imagini de inalta rezolutie ce permit efectuarea unor diagnostice imagistice complete precum:

  • status dentar
  • film muscat
  • radiografii retroalveolare
  • radiografii individuale periapicale

  Planul de tratament al cabinetului stomatologic Smilemed din Cotroceni, București, include utilizarea imaginilor radiologice de înaltă calitate, cum ar fi radiografia dentară și radiografia dentară panoramică, pentru a oferi pacienților cele mai bune opțiuni de tratament. Aceste investigații radiologice sunt esențiale pentru stabilirea unui plan de tratament eficient și personalizat pentru fiecare pacient în parte.

  Utilizarea computer tomografului oferă o calitate exceptionala a imaginilor dentare, atunci când este necesar, în funcție de necesitățile pacientului. Cabinetul stomatologic Smilemed din Cotroceni, București, se asigură că pacienții primesc cele mai bune servicii de investigații radiologice dentare pentru a-și menține sănătatea dintilor și a maxilarelor.

Iata lista de preturi pentru radiografii dentare in cadrul clinicii Smilemed!

Radiologie

Resurse pentru educatie stomatologica

Clinica stomatologica Smilemed pune mare pret pe educatie, comunicare corecta si informare atenta a pacientilor nostri. Am pregatit resurse educative pentru tine si intreaga familie, notiuni de baza in stomatologie, informatii pe care orice pacient trebuie sa le cunoasca.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi lucruri din domeniul radiologiei dentare acceseaza www.sser.ro