Implantologie, implant dentar

IMPLANT DENTAR, afla totul despre implantul dentar, preturi, proceduri, etc

Implanturi dentare fara durere, de la clinica Smilemed! Alege calitatea si profesionalismul echipei noastre de medici specializati, pentru o dantura sanatoasa si frumoasa, pe termen lung! Vino la cabinetele stomatologice Smilemed pentru implanturi calitative, efectuate sub tratament specializat, cu grija, atentie si dedicare de catre medicii dentisti ai clinicii noastre! Te asteptam pentru implanturi dentare la Smilemed, intr-un mediu prietenos, unde pretuim comunicarea, loialitatea si familia!

Grija pentru tine!

Suntem o clinica pentru intreaga familie!
Evaluam cu atentie si comunicam cu fiecare pacient in parte!
Suntem prietenosi si deschisi sa iti raspundem la orice intrebare!
Punem mereu accent pe o atmosfera placuta, curata si ingrijita!
Oferim programari flexibile, in functie de programul tau si remindere!
Pretuim foarte mult loialitatea, umanitatea si familia!

Implanturi de calitate superioara

Dispozitive 100% biocompatibile cu organismul uman
Cea mai eficienta metoda pentru inlocuirea dintilor
Primesti pasaport de implant, document valabil in toata lumea
Toate tratamentele si investigatiile radiologice se realizeaza in clinica
Oferim tratamente fara durere, iar planul de recuperare este atent monitorizat de medicul dentist

Suntem aici pentru a te ajuta cu pachete complete implant dentar premium!

In stomatologia moderna implanturile dentare se impun tot mai mult ca o necesitate decat ca un lux.

In conceperea planurilor de tratament si rezolvarea situatiilor clinice deosebite pare de neconceput neluarea in calcul a implanturilor.

De la refacerea unui singur dinte (fara a mai fi necesara slefuirea dintilor limitanti bresei) la punti si proteze pe implanturi, acestea se dovedesc a fi de cele mai multe ori solutia ideala atat din punct de vedere al medicului, cat si al pacientului.

Nu toata lumea poate beneficia de pe urma implanturilor. Iata cateva afectiuni care contraindica total utilizarea acestora : tratament prelungit cu medicamente imunosupresoare;
lupus eritemetos difuz;
leucemie, hemofilie;
tumori maligne regionale si metastaze tumorale;
tulburari psihice severe;
boli cu imunodeficienta.

Este important de stiut ca dupa efectuarea implanturilor trebuie sa mai treaca o perioada de 4-6 luni pana la efectuarea lucrarilor protetice, timp necesar pentru biointegrarea acestora.

01. Ce este implantul dentar?
Implantul dentar este un surub (stalp sau cadru metalice), introdus chirurgical sub gingie, in osul maxilar, pentru a sprijini un dinte fals. Medicul stomatolog specializat analizeaza, decide si recomanda un implant necesar fiecarui pacient in parte, in functie de situatie, in urma unui consult de specialitate.
02. Cat dureaza un implant dentar?
Aplicarea implantului dentar este o procedura care dureaza o ora si care presupune o trauma mult mai mica comparativ cu extractia unui dinte. Implantul dentar este un tratament testat, foarte sigur, de care au beneficiat deja mii de clienti in clinicile noastre. Un implant dentar dureaza intre 15-25 de ani, insa sistemele din generatia noua pot fi folosite chiar toata viata, in functie de sanatatea orala a pacientului.
03. Tipuri de implant dentar?
Tipurile de implanturi aplicate la Smilemed (din punctul de vedere al materialului) sunt cele din Titan si din Roxolid (Aliaj de Zirconiu cu Titan).
04. Cat costa un implant dentar?
Costul unui implant dentar variaza intre 3500 lei si 4400 de lei, in functie de sistemul implantului.
05. Pret coroana implant dentar?
Costul unei coroane pe implant variaza intre 2000 si 2500 (pretul nu include bontul protetic).
06. Implant dentar - Simptome respingere?
Implantul nu este respins de organism, el fiind confectionat din materiale biocompatibile. Sunt insa situatii in care acesta nu se integreaza, simptomatologia in aceste cazuri debuteaza la scurt timp dupa inserarea implantului (aproximativ 2 saptamani) si se caracterizeaza prin durere si inflamatie gingivala locala. In primele zile de dupa aplicarea implantului este normal ca pacientul sa simta un usor disconfort, dar acest lucru nu inseamna ca implantul este respins.
07. Cand nu se poate face implant dentar?
Cazurile in care este contraindicat sa se aplice un implant sunt din ce in ce mai putine si vizeaza pacientii cu anumite afectiuni cronice, cum ar fi cei aflati sub tratament cu chimioterapie sau radioterapie.

    Iata mai jos lista de preturi pentru implantologie dentara:

    Resurse pentru educatie stomatologica

    Clinica stomatologica Smilemed pune mare pret pe educatie, comunicare corecta si informare atenta a pacientilor nostri. Am pregatit resurse educative pentru tine si intreaga familie, notiuni de baza in stomatologie, informatii pe care orice pacient trebuie sa le cunoasca.