Programare clinica stomatologica

Programare clinica stomatologica

Fa-ti o programare la Smilemed!

Ne place mult sa vedem cum zambesti! De aceea grija noastra pentru sanatatea dentara a pacientilor este extrem de importanta! Smilemed inseamna familiaritate, prietenie, comunicare. Sub atenta grija a medicilor nostri stomatologi specializati, esti sigur ca esti pe maini bune! Ai grija de tine, investeste in sanatatea dintilor tai, lasa-te cu incredere in mainile personalului Smilemed!

Solicita acum o programare! Prima consultatie este din partea noastra!

  de ce sa ne alegi

  Motive pentru care Smilemed va fi clinica ta favorita!

  Lucram cu inima

  Ne pasa de sanatatea ta dentara, tratam fiecare caz cu intelegere si compasiune, pentru ca tu sa ai parte de cea mai buna ingrijire, cel mai frumos zambet, la cele mai bune preturi!

  Servim cu un zambet

  Zambetul nu paleste niciodata de pe chipul doctorilor nostri, asta pentru ca avem o echipa unita si ne place sa cream o atmosfera prietenoasa si relaxanta in cabinet.

  Echipati si pregatiti

  Cabinetele Smilemed sunt mereu echipate si pregatite pentru a trata orice tip de probleme dentare. Lucram cu aparatura moderna si esti tratat doar de medici specializati!

  Diagnostic precis

  Folosim aparatura moderna si tehnologie de ultima ora pentru o diagnosticare rapida si corecta. Planul de tratament este mereu explicat si discutat cu fiecare pacient in parte.

  Controale periodice

  Iti oferim prima consultatie gratuita. Iar apoi periodic ne vom ocupa sa iti amintim de controlul absolut necesar, pentru a-ti pastra santataea dentara! Smilemed are grija de tine!

  Flexibilitate pe toate planurile

  Suntem foarte flexibili si intelegatori pentru programari, planuri de tratament si de plati. In grija Smilemed, nu ai de ce sa iti faci griji!