Urgente stomatologice

Urgente stomatologice

Pret tratament dentar de urgenta (pansament dentar)

La Smilemed, punem siguranta si sanatatea pacientilor nostri pe primul loc. In cazul in care ai dureri de dinti, fracturi sau alte traumatisme ce necesita tratament stomatologic urgent, suna-ne sau vino direct in clinica noastra si vom prioritiza cazul tau. Programul clinicii stomatologice Smilemed este de Luni pana Vineri, 09-21 sau ne poti suna cu incredere la 0310.051.904.
clinica stomatologica primitoare
Urgente stomatologice - Smilemed - Clinica Stomatologica

Top 3 sfaturi de la medicii dentisti Smilemed pentru preventie si sanatate orala!

Este posibil sa ai o rutina buna pentru igiena orala acasa, care sustine si promoveaza o gura santatoasa. Cu toate acestea, curatarea profesionala regulata este esentiala pentru sanatatea ta orala. Placa si tartrul se vor acumula pe dinti, indiferent cat de bine va periati sau daca folositi ata. Odata ce se formeaza tartrul, nu il puteti indeparta singuri, acasa. De aceea, recomandam o curatare dentara profesionala la fiecare 6 luni.
Daca ai avea o durere de stomac ce nu te lasa deloc in pace, nu ai ignora problema si ai cauta ajutor profesional. Ei bine, la fel trebuie procedat si cu dintii. Nu te automedicamenta, chiar daca respectivele pastile sunt destinate pentru problemele dentare. Tratamentul adecvat incepe cu un consult de specialitate intr-o clinica stomatologica de incredere, asa cum este Smilemed. La fiecare 6 luni este indicat sa te programezi la o consultatie de rutina si sa ai grija mereu de tine!
Fie ca e vorba de adulti sau de copii, sanatatea orala este absolut esentiala pentru a mentine sanatatea generala in stare foarte buna. La Smilemed, suntem dedicati unui serviciu stomatologic la cele mai inalte standarde si servim cu bucurie pacientii de orice varsta. Indiferent de varsta, nu uita sa ai grija de sanatatea dintilor tai! Si ZAMBESTE! 🙂