Tratament de canal dinte: dinte pluriradicular microscop

Tratament de canal dinte: dinte pluriradicular microscop

Pret tratament de canal dinte: dinte pluriradicular microscop

Tratament de canal fara durere - medicii dentisti de la clinica Smilemed trateaza fara durere cariile, prin procedura numita Tratament de canal dinte: dinte pluriradicular microscop. Nu mai astepta si programeaza-te acum la clinica stomatologica Smilemed! Pret tratament de canal foarte bun, specialisti in domeniu si siguranta pentru pacienti! La clinica stomatologica Smilemed ai cel mai potrivit plan de tratament pentru tine!
smile-med-clinica-stomatologica-cotroceniIVAN_R5_7582
Tratament de canal dinte: cat costa si ce inseamna? - Smilemed - Clinica Stomatologica

Top 3 lucruri pe care medicii dentisti le adora la jobul lor!

Stomatologii profesioniști si etici se angajeaza sa ofere in clinica stomatologica un mediu si o atmosfera confortabila, relaxanta si o experienta nedureroasa pentru pacientii adulti si copii deopotriva. Dentistii isi doresc sa schimbe in bine infatisarea oamenilor si sa sa schimbe perceptiile infricosatoare despre durerea de la dentist.
Pacientul preferat al stomatologului este cel care respecta si tine programarile, este punctual si care nu anuleaza in ultimul moment.
Desi este privita ca o profesie de „practician singur”, stomatologia este foarte orientata spre echipa. Stomatologii dedicati se bucura si isi dedica o parte din timpul lor catre formarea studentilor si asistentilor stomatologici, pentru a-i ajuta sa progreseze in cariera lor.
DR. IONUT MUSAT
DR. IONUT MUSAT
Medic Stomatolog

MEDIC STOMATOLOG PRACTICA LIMITATA ENDODONTIE

DR. SILVIA CAPLAT

MEDIC DENTIST