Sigilare santuri, fosete/dinte dinti temporari

Sigilare santuri, fosete/dinte dinti temporari

Pret sigilare santuri, fosete/dinte dinti temporari

Preturi stomatologie pentru copii, servicii de inalta calitate pentru toti copiii! Suntem bucurosi de fiecare data cand avem ocazia sa tratam copii, sa ii invatam despre o igiena dentara corecta si sa le oferim un tratament rapid, eficient, fara nici un pic de durere si care garanteaza zambete naravase! Nu mai sta pe ganduri si ocupa-te cu prioritate de sanatatea dentara a copiilor tai, cu medicii dentisti pedodonti de la clinica Smilemed!
cosmetica dentara calitate premium
Tratament stomatologic pentru copii, dinti temporari - Smilemed - Clinica Stomatologica

Top 3 lucruri pe care le poti face pentru a preveni cariile la copii!

Invata-l pe copil cum sa isi curete corect dintii, de 2 ori pe zi: dimineata dupa mic dejun si seara inainte de culcare! Periajul trebuie efectuat prin miscari circulare, cu o periuta potrivita varstei copilului.
Explica-i despre alimentele si bauturile care promoveaza formarea cariilor, mai ales in cazul dintilor in formare. Merele, pepenele, perele sunt cateva fructe care ajuta la curatarea naturala a dintilor, iar branzeturile ajuta la remineralizarea dintilor.
Mergi la control periodic atat tu, cat si copilul. Ca un prim pas, il poti lua cu tine la dentist, pentru a se familiariza cu un cabinet stomatologic. Apoi, il poti programa la un prim consult, in cadrul caruia ii este doar verificata dantura si se stabileste un plan de tratament, daca este cazul.