Rx Bite-wing

Pret Rx Bite-wing

Radiografiile dentare sunt absolut necesare in anumite cazuri pentru o diagnosticare corecta in cadrul planului de tratament la dentist Bucuresti, clinica stomatologica Smilemed. Radiografiile recomandate de catre medicii nostri se fac pe loc, in clinica. Interpretarea radiografiilor se poate face de asemenea pe loc, de catre medicul dentist responsabil. Aceasta facilitate va este oferita in cadrul clinicii Smilemed si stim de la pacientii nostri ca este convenabil, pentru ca salveaza bani si timp.
radiografie dentara
Radiografii dentare de cea mai buna calitate, interpretare pe loc! - Smilemed - Clinica Stomatologica

Pret: 40 RON

Radiologie

Care sunt riscurile radiografiilor dentare?

Radiografiile dentare implica radiatii, insa nivelurile la care esti expus sunt atat de scazute, incat sunt considerate absolut in siguranta atat pentru adulti, cat si pentru copii.

In timpul radiografiei, asistenta iti va plasa peste piept, abdomen si zona pelvica o “bavetica” pentru a proteja aceste zone de radiatii care sunt necesare, mai ales pentru a proteja organele vitale. Astfel, intreaga procedura este 100% sigura, iar medicul dentist va recomanda o radiografie doar daca aceasta este absolut necesara.