Prepararea si obturarea dintilor temporari glassionomer auto

Prepararea si obturarea dintilor temporari glassionomer auto

Pret prepararea si obturarea dintilor temporari glassionomer auto

La clinica Smilemed ai parte de calitate si profesionalism. Ce inseamna pentru noi aceste valori si cum le manifestam zilnic pentru pacientii nostri? Meseria de medic stomatolog reprezinta pentru noi modalitatea perfecta de a exprima respect, onestitate si integritate prin cunostinte specializate si siguranta pe care o conferim pacientilor nostri, care se simt mereu pe maini bune. Nu mai sta pe ganduri si fa o programare astazi pentru preparea si obturarea dintilor temporari, pentru copiii tai!
cei mai buni dentisti
Prepararea si obturarea dintilor temporari, pret foarte bun - Smilemed - Clinica Stomatologica

Top 5 vitamine de care ai nevoie pentru o sanatate dentara impecabila si din ce alimente le poti lua!

Calciu - alimente pe care le poti manca pentru destul calciu: iaurt, lapte, scoici, broccoli, migdale, fasole, verdeturi.
Vitamina A - ce poti manca pentru destula vitamina A necesara corpului: peste, ficat, oua, portocale, morcovi, cartofi dulci.
Vitamina B - alimente bogate in vitamina B: carne rosie, spanac, fasole, produse lactate.
Vitamina C - o vitamina foarte importanta pentru corp si care poate fi ingerata din: citrice fructe de padure, ardei, broccoli.
Vitamina D - corpul tau produce in mod natural vitamina D in momentul expunerii la soare. Pe timpul sezonului rece, poti manca aceste alimente pentru a suplimenta vitamina D in corp: lapte, oua, ton, ciuperci, orice peste gras.