Pregatirea si obturarea cavitatilor de Cls. I a glassionomer auto

Pregatirea si obturarea cavitatilor de Cls. I a glassionomer auto

Pret pregatirea si obturarea cavitatilor de Cls. I a glassionomer auto

Obturatia sau popular cunoscuta sub numele de plomba este o metoda de tratare a unui dinte deteriorat de carii, prin reconstructie. Astfel, ii redam functia si forma normala. Cand executa o obturatie, medicii specialisti Smilemed indeparteaza intai tesutul dentar afectat, curata si pregatesc zona si apoi astupa cavitatea cu un material de obturatie.
smile-med-clinica-stomatologica-cotroceniIVAN_R5_7582
Obturatie (plomba) medic stomatolog - Smilemed - Clinica Stomatologica

Top 5 motive sa nu iti fie frica de stomatolog!

A existat o perioada cand vizitele la stomatolog erau infricosatoare, dureroase. Acceste lucruri s-au schimbat intre timp, multumita tehnicilor avansate de sedare locala si a aparaturii ultra moderne.
Medicii nostri specializati au foarte multe experienta si rabdare, iti vor explica fiecare pas al procedurilor si mereu se asigura ca nu te doare nimic.
Cabinetele noastre medicale sunt echipate modern si confortabil. Avem chiar si televizor in fiecare cabinet, astfel incat in timpul procedurii, te vei simti relaxat si nu vei sti cand a trecut timpul.
In cabinetele noastre nu miroase a "dentist". Suntem dedicati sa cream o atmosfera placuta, confortabila, primitoare si reusim cu brio!
Orice alte intrebari ai sau daca esti ingrijorat si nesigur de vizita la medicul stomatolog, iti stam oricand la dispozitie cu explicatii - telefonic la 0310.051.904.