Pregatirea si obturarea cavitatilor de Cls. I a compozit foto

Pregatirea si obturarea cavitatilor de Cls. I a compozit foto

Pret pregatirea si obturarea cavitatilor de Cls. I a compozit foto

Obturatia mai este numita popular si PLOMBA. Medicul dentist curata dintii afectati si apoi umple spatiile ramase cu materiale speciale, rezistente. Umplerea spatiilor in acest mod protejeaza dintii de bacterii si previne degradarea in timp a danturii. Materialele utilizate pentru plombe pot fi aur, portelan, rasina compozita (de culoarea dintilor pacientului) sau amalgam (un aliaj de mercur, argint, cupru, staniu si uneori zinc).
parodontologie la stomatologie
Obturatiile sunt efectuate de medici dentisti specializati - Smilemed - Clinica Stomatologica

Top 3 metode prin care ii poti convinge pe cei dragi sa vina la medicul dentist!

Fii grijuliu si sensibil! Sublinierea nevoii cuiva de a merge la dentist este un subiect sensibil. Tine cont de sentimentele celeilalte persoane pe masura ce te apropii de conversatie. Evita sa spui ceva ce ii va face sa se simta jenati sau vinovati. Este mereu de ajutor sa discuti despre importanta santatii dentare. Spre exemplu, poti sa le explici faptul ca mersul la cabinet stomatologic de incredere te ajuta sa eviti infectiile active ce pot duce la respiratie urat mirositoare, aspect neplacut, durere persistenta si alte probleme pentru sanatatea generala.
Fii un model pentru familia ta! Tine-te de verificarile periodice, investete timp si grija in sanatatea ta orala si arata-le celor dragi cat de frumos arata un zambet sanatos! Ai putea, de asemenea, sa creezi o conversatie adanca in jurul subiectului si sa impartasesti povesti pozitive din propria experienta, cum ar fi faptul ca la cabinetul stomatologic ai un medic dentist cu experienta si de incredere sau ca nu te-a durut nici o procedura. Este important sa fii comunicativ, deschis si sa ai o atitudine pozitiva!

Ajuta-i pe cei dragi sa se pregateasca pentru programare! Ai putea chiar sa ii duci cu masina pana la cabinetul stomatologic. Suportul moral este foarte important, mai ales pentru persoanele care au frica de dentist. De asemenea, poti solicita o vizita a cabinetului, inainte de programare, pentru ca persoana draga sa se acomodeze cu spatiul, personalul si chiar doctorul dentist dedicat.
DR. ANDREEA ALBU

MEDIC STOMATOLOG SPECIALIZARE RESTAURARI DIRECTE ESTETICE

Dr. ANDREEA BEDREAGA

MEDIC STOMATOLOG CLINICA SMILEMED

DR. RALUCA CARNU

MEDIC STOMATOLOG

DR. IONUT FLOREA

MEDIC STOMATOLOG