Pregatirea si obturarea cavitatilor de Cls. II a glassionomer auto

Pregatirea si obturarea cavitatilor de Cls. II a glassionomer auto

Pret pregatirea si obturarea cavitatilor de Cls. II a glassionomer auto

Cum stii daca ai nevoie de o obturatie (plomba)? Doar medicul dentist poate verifica si decide daca ai nevoie de o plomba, dupa realizarea unui control specializat. Astfel, stomatologul va folosi o oglinda mica pentru a examina suprafata fiecarui dinte, ar putea cere chiar si o radiografie a intregii cavitati bucale ori a unei sectiuni. Toate procedurile specializate pentru a recomanda in planul de tratament o eventuala obturatie iti vor fi explicate pas cu pas, doar la clinica stomatologica Smilemed.
implant dentar
Obturatie sau plomba, tratament si pret plombe - Smilemed - Clinica Stomatologica

Top 3 proceduri la care sa te astepti la prima vizita la medicul dentist!

Periajul profesional
: Controlul dentar include frecvent si un periaj complet, folosind instrumente speciale. Prin periajul profesional se va indeparta placa bacteriana si tartrul care provoaca afectiunile gingivale, respiratia urat mirositoare si alte probleme. De asemenea, in timpul procedurii, se poate folosi si ata dentara.
Examinarea completa: 
Dentistul poate efectua o examinare completa a cavitatii bucale, pentru a identifica eventuale semne de boala sau probleme. Scopul medicului stomatolog este de a preveni orice tip de durere, disconfort, problema de sanatate, de a te sfatui si ajuta in pastrarea celei mai bune sanatati orale pentru tine.
Radiografia dentara: 
Medicul dentist poate recomanda si o radiografie a cavitatii bucale sau a unei anumite zone, in functie de varsta, simptome sau riscul de boala. Radiografia poate releva probleme neidentificate anterior, o eventuala fractură de maxilar, incluzie dentara, abcese, chisturi sau tumori, carii interdentare. Cabinetul stomatologic modern Smilemed este dotat cu aparate care practic nu iradiaza. Intreaga procedura iti va fi explicata si te vom ajuta pas cu pas in efectuarea radiografiei necesare.
DR. ANDREEA ALBU

MEDIC STOMATOLOG SPECIALIZARE RESTAURARI DIRECTE ESTETICE

Dr. ANDREEA BEDREAGA

MEDIC STOMATOLOG CLINICA SMILEMED

DR. RALUCA CARNU

MEDIC STOMATOLOG

DR. IONUT FLOREA

MEDIC STOMATOLOG