Pregatirea si obturarea cavitatilor atipice complexe (tip MOD, incrustatie): Inlay ceramica High Esthetics

Pregatirea si obturarea cavitatilor atipice complexe (tip MOD, incrustatie): Inlay ceramica High Esthetics

Pret Pregatirea si obturarea cavitatilor atipice complexe (tip MOD, incrustatie): Inlay ceramica High Esthetics

Ce este o obturatie? Obturatia este cunoscuta si sub numele de plomba. Daca te intrebi cat dureaza o plomba dentara sau cat tine o plomba dentara, aceasta poate avea o durata de viata variabila. Totul depinde de tehnica folosita dar si de materialul plombei dentare. Plombele nu sunt permanente si se pot uza in timp. Este recomandat sa mergi periodic la dentist pentru ca medicul sa verifice plombele si sa le inlocuiasca inainte sa apara probleme.
frica de dentist poate fi invinsa
Plombe ceramica - pret plomba ceramica - Smilemed - Clinica Stomatologica

Top 5 lucruri de luat in considerare atunci cand alegi o clinica stomatologica!

Disponibilitatea: clinica stomatologica trebuie sa aiba o echipa de receptioneri, care sa te ajute sa faci programari perfect integrate programului tau, sa fie flexibili si amabili de fiecare data!
Echipa de medici si experienta acestora: medicii dentisti din clinica stomatologica aleasa trebuie sa aiba credentiale foarte bune si sa nu fie rezidenti. Experienta unui doctor dicteaza modalitatea de diagnosticare si tratament corecte, aspecte care iti salveaza sanatatea, timpul si banii.
Curatenia si dotarile: o clinica stomatologica trebuie sa aiba echipamente moderne, care sa permita o experienta cat mai confortabila pentru pacient, la preturi foarte bune. De asemenea, curatenia cabinetelor este extrem de importanta pentru a pastra un mediu ce protejeaza santatea si siguranta pacientilor.
Tehnicile de sedare: este foarte important in epoca moderna in care traim, ca vizita la dentist sa nu doara! Astfel, intereseaza-te si intreaba de tehnicile de sedare disponibile, astfel incat sa ai o experienta cat mai placuta!
Istoricul clinicii si facilitatile suplimentare: nu uita sa te interesezi daca respectiva clinica stomatologica are un istoric dovedit cu pacientii sai, review-uri bune si facilitati extra pentru pacienti (cum ar fi un card de fidelitate, parcare la locatie, periute de dinti si pasta de dinti la toalete etc.)