Fateta integral ceramica

Fateta integral ceramica

Pret coroana metalo ceramica total fizionomica - Fateta integral ceramica

Daca iti doresti o reabilitare dentara estetica si putin costisitoare, coroanele metalo-ceramice sunt cea mai buna optiune. Acest tip de coroana dentara are o structura metalica, pe care ulterior se adauga stratul de ceramica pentru un aspect apropiat dintelui natural. Structura metalica este subtire, dura si se potriveste perfect pe amprenta dintelui slefuit. Tu ai nevoie de o coroana provizorie de acest tip? Mai bine programeaza-te la medicul dentist specializat, de la cabinetele Smilemed! Te consulta, te indruma si iti explica exact care este cel mai bun tratament pentru tine! Programeaza-te astazi!
smile-med-clinica-stomatologica-cotroceniIVAN_R5_7601
Protetica dentara, servicii de calitate - Smilemed - Clinica Stomatologica

Ce este protetica dentara si de ce reprezinta o parte importanta a tratamentului la dentist? Medicul stomatolog Smilemed iti explica!

Scopul proteticii este de a restabili integritatea dentara (din cauza leziunilor sau a degradarii in timp). Tehnologia folosita pentru tratamentele protetice s-a schimbat considerabil, este moderna si versatila, perfect integrata in tratamentul dentar, pentru bugete si lucrari variate.

Protetica dentara ofera numeroase variante de restaurare functionala a dintilor grav afectati de carie sau a celor lipsa. Lucrarile protetice realizate cu ajutorul tehnicianului dentar pot fi executate dintr-o gama variata de materiale si combinatii de materiale biocompatibile, cum ar fi metal, ceramica, zirconiu, compozit.

Atunci cand dintele este afectat sever si necesita o restaurare completa, principalul scop este acela de a reda functionalitatea.