Extractie simpla dinte: monoradicular

Extractie simpla dinte: monoradicular

Pret extractie simpla dinte: monoradicular

Extractia dentara chirurgicala este o procedura realizata de catre medicul specialist in chirurgie oro-maxilo-faciala. Extractia chirurgicala nu este neaparat o procedura utilizata ca ultima alternativa, ci poate fi si o abordare prudenta si mai conservatoare a indepartarii unui dinte. Cauti extractie dinte pret? Cat costa sa iti scoti un dinte? Vino mai intai la un consult stomatologic specializat, la cabinetele stomatologice Smilemed si iti explicam toti pasii pentru un tratament corect pentru tine! Programeaza-te astazi la medicul stomatolog Smilemed!
Ortodonția
Ortodontie la inalte standarde de calitate - Smilemed - Clinica Stomatologica

Pret: 350 RON

Top 5 mituri despre stomatologie si raspunsurile la aceste mituri, direct de la medicii dentisti specializati!

  • Zaharul cauzeaza cariile dentare! Raspuns: Nu e mereu adevarat. De fapt, cariile sunt cauzate de un periaj necorespunzator dupa consumul de zahar.
  • Tratamentele dentare dor! Raspuns: Nu este adevarat! Tehnicile moderne au avansat foarte mult si tratamentele dentare nu mai dor.
  • In cabinetele stomatologice miroase foarte urat! Raspuns: Nu este adevarat! In cabinetele stomatologice Smilemed nu miroase a dentist, atmosfera este extrem de placuta, primitoare si curata!
  • Nu ma dor dintii, deci nu trebuie sa merg la dentist! Raspuns: Nu este adevarat! Este absolut esential sa ai grija periodic de sanatatea dintilor tai. Se recomanda un control de rutina la fiecare 6 luni.
  • Aparatul dentar este doar pentru copii! Raspuns: Nu este adevarat! Aparatul dentar reprezinta o solutie ortodontica pentru indreptarea dintilor, indiferent de varsta!