Detartraj si periaj profesional

Detartraj si periaj profesional

Pret detartraj si periaj profesional

Detartrajul este o procedura profesionala efectuata la cabinetele stomatologice Smilemed, ce indeparteaza cantitatea de tartrua aflata pe suprafetele dentare si interdentare. Detartrajul si periajul profesional sunt lipsite de durere si sunt obligatorii pentru mentinerea unei igiene orale corespunzatoare. Vino la Smilemed pentru detatraj si periaj profesional, fa-ti o programare acum!
stomatologie copii clinica smilemed
Detartraj si periaj profesional pret - Smilemed - Clinica Stomatologica

Pret: 410 RON

Top 3 metode prin care medicii stomatologi te ajuta sa treci peste frica de dentist!

Medicii dentisti de la Smilemed iti explica de fiecare data ce proceduri iti recomanda sau urmeaza sa efectueze. Sunt deschisi la comunicare si poti pune intrebari sau poti cere lamuriri suplimentare pentru a intelege pe indelete totul.
Dentistul foloseste tehnici noi si avansate de sedare, astfel incat nimic sa nu doara sau sa iti creeze disconfort. Insa, daca vrei sa iti o pauza in orice moment al procedurii, medicul stomatolog iti va explica faptul ca este in regula sa ceri acest lucru.
In timpul procedurilor de tratament exista permanent un ecran in fata ta, pe care ruleaza filme, muzica, stiri sau documentare, pentru a te distrage. Incearca sa te concentrezi pe lucruri pozitive si timpul va trece foarte rapid!