Coroana metalo ceramica total fizionomica

Coroana metalo ceramica total fizionomica

Pret coroana metalo ceramica total fizionomica

Daca iti doresti o reabilitare dentara estetica si putin costisitoare, coroanele metalo-ceramice sunt cea mai buna optiune. Acest tip de coroana dentara are o structura metalica, pe care ulterior se adauga stratul de ceramica pentru un aspect apropiat dintelui natural. Structura metalica este subtire, dura si se potriveste perfect pe amprenta dintelui slefuit. Tu ai nevoie de o coroana provizorie de acest tip? Mai bine programeaza-te la medicul dentist specializat, de la cabinetele Smilemed! Te consulta, te indruma si iti explica exact care este cel mai bun tratament pentru tine! Programeaza-te astazi!
cosmetica dentara zambet frumos
Coroana acrilica provizorie premium - Smilemed - Clinica Stomatologica

Ce este protetica dentara si de ce reprezinta o parte importanta a tratamentului la dentist? Medicul stomatolog Smilemed iti explica!

Scopul proteticii este de a restabili integritatea dentara (din cauza leziunilor sau a degradarii in timp). Tehnologia folosita pentru tratamentele protetice s-a schimbat considerabil, este moderna si versatila, perfect integrata in tratamentul dentar, pentru bugete si lucrari variate.

Protetica dentara ofera numeroase variante de restaurare functionala a dintilor grav afectati de carie sau a celor lipsa. Lucrarile protetice realizate cu ajutorul tehnicianului dentar pot fi executate dintr-o gama variata de materiale si combinatii de materiale biocompatibile, cum ar fi metal, ceramica, zirconiu, compozit.

Atunci cand dintele este afectat sever si necesita o restaurare completa, principalul scop este acela de a reda functionalitatea.

Dr. AURA CAIZER

MEDIC SPECIALIST PROTETICA DENTARA

DR. ANDREEA ALBU

MEDIC STOMATOLOG SPECIALIZARE RESTAURARI DIRECTE ESTETICE

Dr. ANDREEA BEDREAGA

MEDIC STOMATOLOG CLINICA SMILEMED

DR. RALUCA CARNU

MEDIC STOMATOLOG

DR. FLORIN LAZARESCU

MEDIC STOMATOLOG COORDONATOR