Coroana ceramica pe zirconiu
, coroana zirconiu pret, dinti zirconiu

Coroana ceramica pe zirconiu
, coroana zirconiu pret, dinti zirconiu

Pret coroana ceramica pe zirconiu

Coroanele provizorii sunt uneori absolut necesare pentru ca rezultatele finale sa fie cat mai predictibile si la standarde cat mai inalte atat din punct de vedere estetic cat si functional. Coroanele provizorii nu sunt facute sa dureze, unul dintre rolurile lor este sa pregateasca gingia pentru coroana definitiva. Coroanele din zirconiu mai sunt cunoscute si sub numele de zirconia, capsule de zirconiu, dinti de zirconiu sau coroane zirconiu-ceramica. Avantajele coroanelor din zirconiu sunt faptul ca sunt albe, rezista mult timp si sunt gata rapid. Ai nevoie de o coroana provizorie din zirconiu? Mai bine vino la consultatie si medicii dentisti Smilemed iti vor da cele mai bune sfaturi si indrumari pentru tine!
clinica stomatologica primitoare
Coroane acrilice provizorii la cele mai inalte standarde de calitate - Smilemed - Clinica Stomatologica

De ce se folosesc coroanele dentare provizorii?? Afla tot ce trebuie sa stii de la medicii stomatologi Smilemed!

  • Pentru ca pacientul sa nu ramana fara dinti intre sedinte
  • Pentru conformarea gingiilor
  • In cazul unor dinti cu prognostic negativ pe termen lung
  • Prefigurare estetica si funcționala- ca pacientul sa se obisnuiasca cu noua muscatura

Pret coroana ceramica pe zirconiu – o solutie moderna si estetica in stomatologie

In stomatologie, tehnologia CAD/CAM a revolutionat modul in care se realizeaza lucrarile protetice. Suportul de zirconiu este un material modern si durabil, care permite realizarea de coroane dentare cu un aspect natural si estetic.

Oxidul de zirconiu, utilizat pentru realizarea coroanelor ceramice pe suport de zirconiu, ofera un grad ridicat de transluciditate si rezistenta la uzura. In plus, acest material este biocompatibil, ceea ce inseamna ca nu provoaca reactii adverse la nivelul pulpei dentare sau a tesuturilor din jurul dintelui natural.

Coroana de zirconiu este o solutie ideala pentru pacientii care doresc sa isi refaca zona frontala a dintilor naturali. Aceasta ofera o rezistenta ridicata si o durabilitate mare, in timp ce aspectul natural al dintelui natural este pastrat.

 

In concluzie, coroana ceramica pe zirconiu este o solutie moderna si estetica in stomatologie, care ofera pacientilor un aspect natural si durabilitate. Cu un pret accesibil, coroana ceramica pe zirconiu este o alegere ideala pentru pacientii care doresc sa isi refaca dintii naturali.