Aparat ortodontic fix autoligaturant

Aparat ortodontic fix autoligaturant

Pret aparat ortodontic fix autoligaturant

Clinica aparat dentar Smilemed - suntem un cabinet stomatologic situat in Bucuresti, cu servicii complete pentru adulti si copii. Aparat dentar pentru copii & adulti. Variante fixe sau mobile, din metal sau ceramica. Nu mai sta pe ganduri si programeaza-te astazi la cabinetul stomatologic Smilemed, cu medici dentisti ortodonti de elita! Aparate dentare eficiente, la un pret foarte bun, fara durere!
Aparat dentar pentru copii si adulti.
Clinica aparat dentar - Zambetul perfect este usor de obtinut cu medici dentisti experti! - Smilemed - Clinica Stomatologica

Pret: 3850 RON

Ortodontie

Stiai aceste lucruri interesante despre ortodontie?

La inceputul secolului al XX-lea, stomatologii inca nu reusisera sa lipeasca temporar aparatul dentar individual de fiecare dinte in parte. Primele aparate dentare moderne au necesitat infasurarea sarmei in jurul fiecarui dinte, deoarece tehnicile de lipire nu erau suficient de puternice pentru a fixa temporar sarma pe partea din fata a dintelui.

Anii 1970 au venit cu mai multe descoperiri, cum ar fi otelul inoxidabil si adezivul dentar in partea din fata a dintelui. Aceste descoperiri au permis aparatelor dentare sa fie semnificativ mai putin dureroase si au scurtat durata tratamentului.