Misiune si Valori – Clinica Stomatologica Smilemed

Misiune si Valori – Clinica Stomatologica Smilemed

de ce sa ne alegi pe noi

Motive pentru care suntem preferatii pacientilor nostri

Lucram cu inima

Ne ingrijim de sanatatea ta dentara cu mare compasiune si intelegere, pentru ca tu sa ai cel mai frumos zambet! Incearca Smilemed!

Servim cu un zambet

Zambetul nu piere de pe chipul medicilor nostri, pentru ca sunt siguri pe ei si le place sa creeze o atmosfera confortabila pentru pacienti.

Ajutor pentru tine

Suntem pregatiti oricand sa iti oferim informatii si ajutor atunci cand ai nevoie! Suna la receptia clinicii pentru a discuta cu personalul nostru prietenos!

Diagnostic precis

Pentru diagnosticare sigura si rapida, folosim unelte moderne ce pot detecta imediat problema. Diagnosticul precis este dat de doctori foarte priceputi, experimentati si profesionisti.

Verificari periodice

Iti reamintim periodic de verificarile necesare, pentru ca tu sa iti mentii sanatatea dentara. Oferim promotii si discount-uri speciale pacientilor nostri fideli.

Plati flexibile

Oferim posibilitatea de plata in rate pe perioada tratamentului pentru pacientii nostri, astfel incat oricine sa isi permita pretul serviciilor necesare pentru a avea o sanatate dentara optima!

about us

Ingrijire dentara MODERNA pentru o viata fara stres si zambete fericite!

Scapa de frica de dentist. La Smilemed nu avem miros de dentist in cabinete! Medicii nostri sunt zambitori, prietenosi, foarte comunicativi! Prioritatea noastra numarul 1 este sa oferim tratamente fara durere si cu eficienta maxima in timp!

90%dintre pacientii nostri spun ca ar reveni cu placere si ca ne-ar recomanda prietenilor si familiei.

0leiCostul pe care trebuie sa il platesti pentru prima consultatie. Vino cu incredere! Este din partea casei!

Serviciile noastre

Servicii de calitate, doar la Smilemed!

Clinica noastra stomatologica ofera servicii si proceduri variate, toate intr-un singur loc! Tehnica moderna, tehnologie de ultima ora si aparatura ultra moderna, toate operate de medici si asistenti foarte bine instruiti!

Abordarea noastra

Care este procedura de verificare si tratament la Smilemed?

01
01. Fa-ti o programare
Suna-ne sau completeaza formularul de realizare programari de pe website. Consultatia initiala este imperios necesara pentru ca specialistii nostri sa poata evalua sanatatea si igiena dentara.
02
02. Consultatie si verificare
Doctorul ce ti-a fost alocat va verifica atent dintii tai, gingiile, limba si gatul pentru a identifica posibile probleme. Consultatia initiala nu doare! ­čÖé
03
03. Efectuam un plan de tratament
Evaluam impreuna cu tine intreaga situatie, iti explicam si iti spunem care sunt pasii urmatori pentru tratamentul necesar.
04
04. Programari si plati
Planul de tratament va fi aplicat conform programului tau. Suntem flexibili in ceea ce priveste programarile si planul de plati.

Calitate superioara, tehnologie dentara avansata cu preturi fixe

Articole pe Blog / Ghid Medical

Noutati Clinica Stomatologica Smilemed

Periodic publicam articole de interes pe care le realizam in functie de intrebarile primite de la voi, pacientii nostri.