Intrebari frecvente dentist

Intrebari frecvente dentist

Intrebari frecvente dentist

Gaseste raspunsuri aici!

01. Cu cat timp inainte ar trebui sa imi fac programarea?
Pentru consultatie sau tratamente uzuale pacientul trebuie sa faca o programare cu 2-3 zile inainte. Pacientii cu urgentele stomatologice sunt programati in ziua solicitarii.
02. Cat ma costa un tratament complet la dentist?
Costul tramentului depinde de afectiunile dentare cu care se prezinta pacientul la cabinet. In urma consultului clinic si radiologic acesta primeste atat un plan de tratament cat si un deviz estimativ cu costurile viitoarelor tratamente.
03. Cat de des trebuie sa vin la clinica?
Dupa finalizarea tratamentelor stomatologice, pacientilor li se recomanda sa faca un control periodic o data la 6 sau la 12 luni ( in functie de indicatia medicului curant).
04. Ma va durea consultul si procedurile dentare?
Consultatia presupune doar o evaluare clinica si radiologica, prin urmare nu implica nici o manopera dureroasa. Tratamentele stomatologice se fac cu anestezie locala pentru ca pacientul sa nu resimta durere sau discomfort.
05. Pot apela la un tratament stomatologic in timpul sarcinii?
Da, se pot efectua tratamente stomatologice in timpul sarcinii. Metoda de tratament potrivita este aleasa in functie de trimestrul in care este sarcina.
06. Ma va durea cand imi scoateti un dinte?
Datorita anesteziei locale extractia dentara nu este dureroasa, insa poate sa apara un usor discomfort in timpul procesului de vindecare.
07. Ce inseamna albirea dintilor si o poate face oricine?
Albirea dentara este un procedeu cosmetic prin care dintii pacientului revin la culoarea initiala sau se deschide culoarea initiala a acestora. Procedura de albire dentara este contraindicata pacientilor cu sensibilitatea exacerbata, carii dentare, etc.
08. Un dinte care are un tratament vechi, mai poate fi retratat?
Da, un dinte cu tratament se poate retrata atat timp cat nu este pusa in pericol integritatea radiculara a dintelui (radacina acestuia).

Pune o intrebare specialistilor Smilemed!

Am fi tare bucurosi sa iti raspundem la intrebari!  Fa-ti o programare!

  Spune-ne care este problema, fa o programare la clinica si astfel vei primi cel mai bun sfat de la specialistii din domeniu, din cadrul clinicii noastre!

   Sau suna-ne acum!

   031 005 0883

   Suna-ne pentru a stabili o programare! Personalul nostru prietenos iti va raspunde cu placere la orice intrebare sau te va ajuta cu setarea unei date convenabile pentru un consult la specialistii nostri!