Importanta unui zambet frumos

Importanta unui zambet frumos

Importanta unui zambet frumos

Importanta unui zambet frumos

Importanta unui zambet frumos – de ce trebuie sa avem un zambet frumos? Cu ce ne ajuta si cu ce influenteaza un trai mai bun si mai frumos pentru fiecare dintre noi, indiferent de varsta?

O dantura impecabila, un zambet frumos se numara, potrivit studiilor de specialitate, printre caracteristicile care pot ajuta o persoana sa avanseze in cariera si sa isi dezvolte relatii personale mai usor. Un zambet perfect inspira incredere, eleganta, seriozitate, deci este recomandat sa ai grija de acesta la fel de mult ca si de garderoba, de coafura sau de machiaj.

Estetica zambetului – importanta unui zambet frumos

Estetica zambetului incepe, evident, cu o sanatate perfecta a danturii. Dincolo de tratamentele evidente, care presupun tratarea cariilor, periodic este necesar un detartraj, un periaj professional sau o albire. Clinica Smilemed dispune de echipamente de ultima generatie si foloseste consumabile de unica folosinta de inalta calitate,  pentru a realiza albirea dintilor la preturi accesibile. In plus, fiecare procedura aplicata are garantie. Albirea dintilor se poate face prin mai multe metode, in functie de nuanta finala la care se doreste sa se ajunga.

In afara de aceasta metoda de cosmetica dentara, in ultimul timp, la medicul stomatolog se pot face si alte tratamente pentru care inainte se apela la un estetician. Este vorba de tratamentele cu botox si acid hialuronic. Medicul stomatolog are competenta necesara pentru a le realiza si, in plus, este cel care stie cel mai bine ce nevoi ai pentru a ajunge la un zambet perfect. El poate decide ce riduri sa fie ajutate artificial sa dispara sau sa se estompeze, astfel incat aspectul general al fetei sa fie unul natural. In plus medicul stomatolog are cunostinte ce privesc dinamica si functionalitatea musculaturii faciale, prin urmare interventia acestuia va lua in considerare nu doar zambetul, ci si alte aspect functionale, precum masticatia. Mai mult decat atat, acesta este antrenat sa lucreze cu precizie si finete, astfel incat sansa unor accidente nedorite este practic nula.

Chiar si in ceea ce priveste realizarea procedurii, specialistii in medicina orala sunt recomandati deoarece stiu cu precizie care este gradul de suportabilitate a durerii pentru pacienti in functie de zonele unde se aplica aceste substante. Interventiile vor fi realizate astfel fara durere, minimizand gradul de disconfort pe care l-ar putea resimti acestia.

Write a Comment

Locul în care te simți nu doar pacient răsfățat ci o persoana respectata tratata cu mult profesionism , promptitudine și multa empatie.

Violeta Costea
Violeta Costea

O echipă de profesionisti!

Madalina Vaduva
Madalina Vaduva

They really give your smile back 🙂

Dan Carbunaru
Dan Carbunaru
Descopera Cardurile Thankyou - Smilemed
Descopera Cardurile Thankyou - Smilemed