Dentist Bucuresti

Dentist Bucuresti

Dentist Bucuresti, un cabinet stomatologic de incredere este esential pentru sanatatea intregii familii. Dintii trebuie ingrijiti si monitorizati de la cele mai fragede varste, transmit semnale de alarma pentru eventuale slabiri ale organismului, infectii si alte probleme. Dintii sunt, de asemenea, un element foarte important in estetica generala atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Cand pacientii nostri ne spun ca au cautat online sau din recomandarile prietenilor un dentist Bucuresti, ei mentioneaza ca s-au ghidat dupa 3 criterii importante:

 • recomandarea si/sau reputatia cabinetului stomatologic
 • proximitatea sau cat de usor se poate ajunge la adresa dentistului
 • preturile serviciilor si complexitatea serviciilor oferite (sa existe in acelasi loc cat mai multe servicii, sa nu fie necesare prea multe deplasari)
dentist Bucuresti aproape de tine, medici dentisti in Bucuresti specializati, disgnostic sigur, rapid si corect!
Dentist Bucuresti, clinica stomatologica Smilemed! Clinica echipata modern, cu medici dentisti specializati, preturi corecte, diagnostic rapid, plan de tratament in rate!

Estetica dentara

Afla lista noastra completa de SERVICII STOMATOLOGICE

Dentist Bucuresti

Programeaza astazi un consult de specialitate la Clinica Smilemed, situata in zona Cotroceni! Dispunem de aparatura noua, moderna si de o echipa e medici specialisti, cu experienta extinsa in practica medicala. Profesionalismul este garantat in cadrul clinicii noastre si avem cateva avantaje competitive care stim sigur ca vor fi pe planul tau! Servicii dentare profesionale chiar in Bucuresti: implanturi, igienizare si albire orala, estetica, aparate dentare, parodontologie, radiologie etc. Descopera un cabinet stomatologic profesional in zona Cotroceni:

 • Smilemed este situat in zona Cotroceni, pe o strada foarte linistita, cu locuri de parcare, un spatiu intim si convenabil
 • Poti ajunge la noi rapid, din orice punct al Bucurestiului
 • Suntem o clinica stomatologica primitoare, cu cateva cabinete complet echipate si cu medici foarte profesionisti
 • Suntem foarte concentrati pe pacientii nostri, de aceea tinem la atmosfera placuta, fara miros de dentist, cu foarte multa comunicare si flexibilitate
 • Primim cu drag orice membru al familiei, de la cei mici pana la cei mari – clinica stomatologica pentru copii!
 • Pretuim loialitatea si de aceea membrii fideli primesc discount-uri si alte beneficii premium!
 • Flexibilitatea este cuvantul cheie in clinica Smilemed si de aceea vei descoperi cu placere cat de flexibili suntem vis-a-vis de plati, programari sau planuri de tratament recomandate
 • In echipa noastra avem doar medici specialisti, ai incredere in echipa noastra experimentata! Oferim diagnosticare rapida, sigura si corecta datorita expertizei noastre extinse si a aparaturii ultra-moderne, ce ne permite verificari exacte, cu rezultate imediat disponibile pentru interpretare, chiar in clinica!
 • In clinica noastra poti apela si la serviciile de Relaxare concentrativa, ce reprezinta sedinte de discutii in care incercam impreuna sa trecem peste frica de dentist.

IMAGINI REALE DIN CLINICA STOMATOLOGICA SMILEMED, DENTISTI BUCURESTI!

Write a Comment