Clinica Stomatologica Bucuresti

Clinica Stomatologica Bucuresti

Clinica Stomatologica Bucuresti

Bine ați venit la Smilemed, clinica noastră stomatologică situată pe strada dr. Lister nr. 15, sector 5, București!

Clinica Stomatologica Bucuresti

Smilemed este o clinică stomatologică generală și cosmetică în București, oferind servicii de îngrijire dentara pentru copii și adulți. Echipa noastră de medici stomatologi, condusă de Florin Lazarescu, medic stomatolog coordonator, are o experiență de peste 22 ani în furnizarea serviciilor stomatologice în Bucuresti, restaurând peste 10.000 de zâmbete. La Smilemed gestionăm toate tipurile de nevoi dentare, de la îngrijirea preventivă cu detartraje și examene dentare până la proceduri dentare precum implanturile dentare, coroanele și tratamentele de canal. Echipa noastră oferă, de asemenea, pacienților coroane, punți dentare, proteze dentare și aparate dentare pentru restaurarea dentară.

De ce Smilemed?

Misiunea Noastră

Misiunea noastră este să oferim fiecărui pacient cea mai bună îngrijire posibilă într-un mediu profesionist și politicos care promovează încrederea și siguranța. Lucrăm în fiecare zi pentru a îmbunătăți sănătatea orală a pacienților noștri și să fim cea mai bună clinică dentară. Credem că medicii noștri și pacienții devin o echipă și pretuim foarte mult stabilitatea echipei noastre, loialitatea pacientilor de care ne ocupam de ani de zile, dar loialitatea medicilor stomatologi din echipa noastra!

Acceptăm Pacienti si Fara Programare

Bine ați venit la Smilemed în București! Suntem încântați să vă avem aici și vrem să știți că suntem bucuroși să primim pacienți fără programare. Dacă aveți nevoie de îngrijire dentară imediată, nu ezitați să ne vizitați. Echipa noastră de profesioniști dentari foarte bine pregătiți și experimentați este dedicată să vă ofere cea mai bună îngrijire posibilă. Utilizăm echipamente și tehnici de ultimă generație pentru a vă asigura că primiți un tratament de cea mai înaltă calitate. Fie că aveți nevoie de o curățare de rutină sau vă confruntați cu o urgență dentară, suntem aici să vă ajutăm. Scopul nostru este să facem vizita dumneavoastră cât mai confortabilă și lipsită de stres.

Așadar, veniți la Smilemed, situată în București, și primiți îngrijirea de care aveți nevoie, atunci când aveți nevoie. Abia așteptăm să vă vedem!

  Vrei o
  programare?

  Alege sa te programezi online, rapid, usor, fara nici o problema!
  Dr. AURA CAIZER

  MEDIC SPECIALIST PROTETICA DENTARA

  DR. MIHAELA RADULESCU

  MEDIC STOMATOLOG SPECIALIST CHIRURGIE ORO-MAXILO-FACIALA

  DR. IONUT MUSAT
  DR. IONUT MUSAT
  Medic Stomatolog

  MEDIC STOMATOLOG

  DR. ANDREEA ALBU
  DR. ANDREEA ALBU
  MEDIC STOMATOLOG

  MEDIC STOMATOLOG

  Dr. ANDREEA BEDREAGA

  MEDIC STOMATOLOG CLINICA SMILEMED

  DR. SILVIA CAPLAT

  MEDIC STOMATOLOG

  DR. MARIANA CARAMIDA

  MEDIC PRIMAR PARODONTOLOG

  DR. RALUCA CARNU

  MEDIC STOMATOLOG

  DR. LUCIAN CHIRILA

  Medic Specialist Chirurgie BMF