Ce stii despre fatele dentare?

Ce stii despre fatele dentare?

Ce stii despre fatele dentare?

Ce stii despre fatele dentare?

Ai încredere în tine când te simți confortabil în pielea ta. Te definesc personalitatea, stilul vestimentar, pasiunile și hobby-urile tale. Ieși în lume și arată cea mai bună variantă a ta! Îi cucerești pe oameni cu pasiunea din privire și cu zâmbetul pe care nu îl vor uita prea ușor. Când ți-ai făcut ultima dată un tratament de albire a danturii? Cafeaua, ceaiul, vinul sau țigările pot lăsa urme pe dinții tăi. Poți avea un zâmbet perfect, pe loc, la prețuri accesibile. În clinica noastră beneficiezi de sistemul de albire profesionala  BriteSmile. Procedura  utilizeaza o lampă cu lumină rece ca tratament de albire a dinților, care îndepărtează coloranții care s-au instalat de ani buni. Rezultatul este o dantură strălucitoare și firesc, un aspect mai tânăr. Totul, într-o singură ședință!

Uneori e nevoie de un pic mai mult de atât. Visezi la o dantură perfect aliniată, cu dinți sănătoși care îți pun tenul în valoare. Fațetele ceramice și de compozit sunt soluția pentru tine. Medicii noștri experți în estetica dentară îți pot face un tratament personalizat și un plan de rate pentru aceste servicii. Uneori, chiar dinții din față sunt distruși de carii sau fracturi. Nu e sfârșitul lumii! Nu te mai ascunde după frica de dentist, lipsa de timp sau de bani. Special, pentru tine, există refacerea protetică din porțelan dentar, o metodă revoluționară de reconstucție, fără durere și fără programări nesfârșite la medicul dentist. Întreabă ce ți se potrivește!

Ți se întâmlă să te uiți la actorul sau cântărețul preferat și să-ți rămână privirea pe strălucirea dinților pe care îi afișează? Înfrumusețarea danturii prin tatuaje și bijuterii dentare nu mai sunt tabu în România. La clinica noastră tu ești vedeta pe care o vor admira de acum ceilalți. Fără durere, fără disconfort,  datorită unei echipe tinere, la curent cu practicile internaționale în domeniu și  care se instruiește permanent în manopere stomatologice personalizate. Pacienții sunt unici și tratați  cu pasiune și respect în clinica Smilemed.

La primul consult făcut în clinica noastră ai un bonus de 100 de ron la programarea online!

Nu uita, poți plăti pentru serviciile stomatologice de la Smilemed prin urmatoarele modalități:

  • cash
  • card bancar
  • ordin de plată
  • în rate, până la 12 luni, fără dobândă

Vrei o programare?
Suna acum la 0310051802

Write a Comment

Locul în care te simți nu doar pacient răsfățat ci o persoana respectata tratata cu mult profesionism , promptitudine și multa empatie.

Violeta Costea
Violeta Costea

O echipă de profesionisti!

Madalina Vaduva
Madalina Vaduva

They really give your smile back 🙂

Dan Carbunaru
Dan Carbunaru
Descopera Cardurile Thankyou - Smilemed
Descopera Cardurile Thankyou - Smilemed