Notice: Use of undefined constant con - assumed 'con' in /home/smilemed/public_html/en/stirea3.php on line 8
SmileMed

Periajul corect

Periajul corect este esential pentru curatarea eficienta a dintilor si gingiilor. La fel si tipul periutei de dinti. Folositi o periuta cu par moale de nylon, cu fire rotunjite la capete, evitand astfel iritarea dintilor sau a gingiilor.

Asezati periuta de-a lungul gingiei in unghi de 45 de grade fata de dinti. Perii periutei trebuie sa atinga atat gingia cat si suprafata dintilor.

Periati cu blandete suprafata exterioara a 2-3 dinti descriind o miscare dinspre gingie spre dinte. Mutati periuta pe urmatorii 2-3 dinti si repetati miscarea.

Pastrati unghiul de 45 de grade fata de dinti si suprafata de contact a periutei - gingia si suprafata dintilor. Periati usor suprafata interioara a dintilor, tot cu miscari circulare, din spate catre fata.

Asezati periuta in pozitie verticala in spatele dintilor din fata. Periati-i folosind jumatatea superioara a periutei

Puneti periuta pe suprafata orizontala a dintilor si descrieti o miscare de "du-te vino". Folositi periuta si pentru indepartarea de pe limba a bacteriilor care pot provoca un miros neplacut.

Aveti grija sa va schimbati periuta la fiecare trei-patru luni. Cercetarile au demonstrat ca un mediu prielnic pentru dezvoltarea microbilor il constituie periuta de dinti. Multi dintre ei sunt inofensivi, dar altii sunt foarte daunatori, purtatori de virusuri cum ar fi: virusul gripei, herpesului si bacterii generatoare de infectii dentare. Mai vezi si Introducere Materiale si metode Rezultate Discutii Concluzii Ce probleme aveti? Am o carie Am o infectie Am o durere dentara Vreau sa imi rezolv dantura Vin cu piticul la dentist Vreau dinti drepti si estetici Am o durere de gingii Vreau zambet de vedeta Vreau o igiena impecabila Am nevoie de un specialist Vreau servicii de radiologie Vreau sa lucram impreuna Echipa Smilemed Echipa Smilemed