Notice: Use of undefined constant con - assumed 'con' in /home/smilemed/public_html/en/stirea3.php on line 8
SmileMed

Procedee de albire a dintilor

Inainte de a alege un procedeu de albire a dintilor se recomanda solicitarea unei pareri avizate pe care numai un expert in igiena orala o poate da; el va va spune care din procedeele existente este cel mai bun in cazul dumneavoastra.

In general colorarea dintilor este cauzata de varsta, tutun, cafea sau ceai. Un alt gen de pete ale dintilor sunt efectul antibioticelor cum ar fi tetraciclina, sau al fluorului in exces.

Ce se poate folosi?

Iata cateva dintre metodele cele mai populare care se practica pe scara larga:

  • Pastele de dinti cu agenti de albire - Pentru obtinerea efectului de albire, pastele de dinti se bazeaza pe un sistem de curatare eficienta. Ele nu pot schimba culoarea naturala a dintilor, insa ii pot curata de petele depuse in timp pana la albul lor initial. Pastele de dinti se bazeaza pe un efect de curatare mecanica, dar pot avea si efecte nedorite: afectarea smaltului dintilor. De aceea cereti sfatul medicului atunci cand alegeti o pasta de dinti!
  • Trusa cu solutii pentru acasa - Mulajul care se aplica pe dintii pacientului poate fi realizat intr-o singura sedinta de catre medicul stomatolog. Tot el va prescrie si solutia de albire potrivita pacientului respectiv. Unele tipuri de mulaje trebuie purtate o perioada mai scurta, altele pe perioada noptilor la recomandarea madicului stomatolog.
  • Albirea in cabinetul stomatologic - este necesara realizarea unor mulaje, acestea fiind aplicate pe dinti cu o solutie de albire mai activa, fiind necesare numai 3-4 sedinte a cate 1-2 ore in cabinetul stomatologic.
  • Fatete de portelan - fatetele de portelan se lipesc pe suprafata dintilor colorati sau deformati. Se practica pentru remodelarea, alungirea si albirea dintilor. Aplicarea fatetelor de portelan necesita cel putin doua sedinte la medicul stomatolog.

Albirea intr-o singura ora - O ora. Ani intregi de beneficiu. Daca ti-ai pierdut încrederea în zambetul tau, noi te putem ajuta sa ti-o recapeti. BriteSmile este un sistem de albire revolutionar ce-ti aduce dintii la albul lor natural în aproximativ o ora. De fapt, este atât de eficient încât are puterea sa-ti schimbe modul în care te privesti, sau felul în care te simti în propria piele. Vei fi multumit de zambetul tau multi ani fiindca rezultatele dureaza. BriteSmile continua sa fie alegerea preferata de medicii stomatologi din toata lumea.

Rezultatele pe care le doresti - Rapid. Daca iti doresti sa ai cele mai bune rezultate , alege cel mai bun tratament. Lumina albastra si gelul de albit sunt brevetate si este dovedit ca impreuna pot albii dintii, in aproximativ o ora, pana la aproape 15 nuante - o imbunatatire semnificativa fata de metodele gen "fa-o singur". De fapt, tehnologia superioara face din BriteSmile cea mai rapida, usoara si eficienta metoda de a arata si de a te simti grozav.