Notice: Use of undefined constant con - assumed 'con' in /home/smilemed/public_html/en/stirea2.php on line 8
SmileMed

Ultima descoperire a laboratoarelor Blend-a-med: Blend-a-med Complete

Medicina Stomatologica - revista Uniunii Nationale a Asociatiilor Stomatologice din Romania, nr. 4/2000

Cu toate ca nevoile membrilor unei familii - parinti, copii, adolescenti, bunici - pot fi diferite, cele mai recente cercetari in randul consumatorilor au confirmat ca majoritatea familiilor in Europa au o singura pasta de dinti in baie. In aceste conditii, dezvoltarea unui produs care sa vina in intampinarea celor mai intalnite nevoi de ingrijire a cavitatii bucale a devenit o provocare mai mult decat necesara. Acesta este principalul motiv pentru care cercetatorii Blend-a-med au reformulat versiunea curenta Blend-a-med Complete pentru a oferi o mai buna protectie aintergii cavitati bucale pentru toti membrii familiei. Fara a compromite protectia cunoscuta impotriva cariilor, tartrului si placii bacteriene, noua formula ajuta mai eficient la pastrarea sanatatii gingiilor, mentine albul natural al dintilor si respiratia proaspata, toate acestea datorita unui sistem nou si imbunatatit de ingredienti.

Imbunatatirea majora a noii formule se datoreaza unui sistem mult mai eficient de surfactanti, agentilor de legare si Triclosan-ului cu efect antibacterian. Aceasta noua formula are o actiune anti-bacteriana imbunatatita fata de versiunea precedenta, distrugand astfel mai mult de 90% din bacteriile pe care pastele de dinti obisnuite nu reusesc sa la indeparteze din cavitatea bucala.

Dupa cum se stie, aceste bacterii sunt cauza principala a aparitiei cariilor, placii bacteriene, afectiunilor gingivale si respiratiei urat mirositoare. Studiile clinice realizate cu noua formula Blend-a-med Complete au demonstrat o reducere semnificativa a indicelui gingival si de sangerare pe o perioada de 6 luni comparativ cu o pasta de dinti cu efect unic anti-carie.

Este dificil sa poti oferi sfaturi in privinta celui mai potrivit produs care sa vina in intampinarea nevoilor de igiena orala de baza ale unei intregi familii. Totusi, cu noua Blend-a-med Complete, este o certitudine ca intreaga familie este protejata impotriva celor mai frecvente afectiuni orale.

Noua Blend-a-med Complete este un alt exemplu al modului in care Departamentul de Cercetare Blend-a-med reuseste sa combine nevoile pacientilor din zilele noastre cu ultimele si cele mai noi descoperiri tehnologice intr-un produs de care pacientii sa poata beneficia zilnic.

Autori:

  • Dr. Ramona Brad - Procter & Gamble
  • Dr. Guy Goffin, D.D.S.-Marea Britanie
  • Dr. Raluca Bancila - UMF Carol Davila Bucuresti
  • Dr. Daniela Albu- UMF Carol Davila Bucuresti
  • Dr. Florin Lazarescu - UMF Carol Davila Bucuresti